kehadiran

Kehadiran Datuk Dr. Zulkifli Al-Bakri ke Masjid Ulul Albab

120028105_3716562835074158_8065047438873952083_o

Datuk Dr Zulkifli Mohamad al-Bakri

YB Senator, Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Hal Ehwal Agama)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam quis sem lacus. Nunc venenatis ultricies sapien, vel placerat ante commodo id. Nullam turpis velit, porta quis tempor eu, posuere quis augue.

Datuk Dr Zulkifli menyampaikan khutbah jumaat berkenaan pengurusan masa dalam Islam. Beliau juga meluangkan sedikit masa untuk beramah mesra dengan warga Jerteh pada hari tersebut. Sebanyak RM 1000.00 turut disumbangkan kepada pihak pengurusan masjid ulul albab untuk program pengimarahan masjid.

Sebelum jumaat, beliau turut memberi tazkirah ringkas berkenaan kelebihan tasbih, tahmid, dan takbir. Boleh mengikuti perkembangan beliau di Akaun Facebooknya di: https://www.facebook.com/drzulkiflialbakri

Sedekah

Derma/ Beri Sumbangan